Molotilo LLC
Decorate your life. Event design & styling.
Call: +1-202-865-6611
Customer Care representatives are available daily
from 9 a.m. to 5 p.m. PT

Vopsea decorativa americana decor chalky finish, 236ml, whisper, decoart

Home » Interior design » Wall decor »

Vopseaua decorativa Americana Decor Chalky Finish, 236ml, DecoArt, este o vopsea din pigmenti (chalk paint), ultra-mata, pe baza de apa ideala in DIY pentru vopsirea obiectelor decorative, in special a pieselor de mobilier. Aplicarea acestei vopsele decorative nu necesita ca inainte de utilizare sa se pregateasca in prealabil suprafata cu un primer si nici sablarea sau smirgheluirea acesteia. Doar curata suprafata si aplica vopseaua. Vopseaua decorativa Americana Decor Chalky Finish este foarte usor de aplicat si iti permite sa obtii un aspect invechit, vintage, shabby chic sau distressed pe orice obiect decorativ sau piesa de mobilier, de la cottage la traditional, de la country la contemporan fara a avea o pregatire speciala.

americana kitchen decor

 

Vopseaua este mult mai usor de folosit in tehnica invechirii distress decat culorile acrilice. Vopseaua se preteaza atat pentru tehnica invechirii cu apa, cat si la cea prin smirgheluire. Vopseaua acrilica fiind o vopsea pe baza de polimeri, nu o vopsea pe baza de pigmenti, in tehnica invechirii prin smirgheluire (pentru cea cu apa nu este pretabila) se va jupui in loc sa se curete in straturi si sa lase particule de praf.

primitive americana decor

 

Americana Decor Chalky Finish se poate aplica pe orice suprafete ca lemn, metal, sticla, teracota, ceramica, hartie, plastic, textile, panza, pereti si include o paleta de 29 culori amestecabile intre ele pentru a obtine nuante noi. Vopseaua are un grad de miros scazut si un continut minim de compusi volatili organici. Un borcan de 236ml acopera max. 5.57mp pe suprafetele finisate. Gradul de acoperire poate diferi in functie de suprafata de lucru si de porozitatea acesteia. Se usuca in circa 30 min. Dupa vopsire, suprafetele se pot proteja cu ceara sau cu un vernis de protectie.

country americana decor

 

Vopseaua este solubila in apa, iar pensulele si alte ustensile se pot curata cu apa si sapun. Pentru a indeparta vopseaua, foloseste sapun si apa aplicate pe o carpa sau un burete. Dupa folosire, curata borcanul cu vopsea inainte de inchidere pentru a evita uscarea vopselei pe filet si blocarea capacului. A nu se confunda vopseaua decorativa Chalk paint cu vopseaua chalkboard paint care are alte proprietati si transforma suprafata intr-o tabla de scris.

americana bathroom decor

 

Gama Americana Decor Chalky Finish contine mediumuri de crapare, de transfer pentru fotografii, vernisuri si ceara crema de protectie. Conform cu ASTM D 4236. Non-toxic. Made in USA.

  • Consulta aici tabela de culori.
  • Ghid mixare culori:


  • © 2016 | All Rights Reserved | www.molotilo.com