Molotilo LLC
Decorate your life. Event design & styling.
Call: +1-202-865-6611
Customer Care representatives are available daily
from 9 a.m. to 5 p.m. PT

Unieke woondecoratie artikelen kopen bij home@home

Home » Types of houses » Log home »

Hoe maak je van je huis je thuis? Met decoratieobjecten van Home at Home geef je een eigen draai aan de inrichting van je woning. Neem bijvoorbeeld een unieke replica van een schildpadden schild om te laten zien dat va avontuurlijke reizen houdt. Of zo’n aparte krans met prachtvlinders om je gevoel voor schoonheid te laten zien. Het zijn inrichting accessoires met een vintage uitstraling. Perfecte eyecatchers voor een goed gesprek met wie er bij jou over de vloer komen.

home home

 

Natuurlijk hoef je niet alleen voor jezelf zo’n uniek interieur accessoire te scoren. Ook wanneer je op zoek bent naar een origineel cadeau om het huis van een vriend(in) een vintage vibe te geven kunnen wij je helpen. Denk bijvoorbeeld aan een glazen stolp met hierin een aandenken aan een speciaal moment. Ook de etagГЁres zijn hiervoor goed te gebruiken. Ze maken jouw cadeau een stuk unieker en je geeft direct een mooie interieur accessoire om het decoratieobject op te showen. Zoek je iets echt zeldzaam unieks? Kijk dan even rond bij de rare finds. Geef bijvoorbeeld een vintage en industrieel anker als cadeau. Dan weet je in ieder geval dat je het zwaarste cadeau van de avond hebt!?

flooring for home

 

Wil je trainen, maar dan in stijl? Check die vintage dumbell set! Coole aandachttrekker voor in huis. Of wat dacht je van een zwaardvis tand als decoratie-item? Je gasten zullen zich in verwondering afvragen waar je dit iconische interieur decoratie object vandaan hebt: Natuurlijk kom je eerst met het stoere verhaal dat je deze zelf gevangen hebt op de Indische Oceaan, maar wanneer ze er eentje voor zichzelf willen, ze alle vintage huis accessoires gewoon bij Home@Home kunnen bestellen.

us homes

 

Essex is designed to add dimension and weight to larger landscape and commercial settings

homes in the us

 © 2016 | All Rights Reserved | www.molotilo.com